Pot fura penalii Revoluţia din Februarie 2017? (1)

Download pdf * Camelian Propinatiu – Pot fura penalii Revoluţia din Februarie 2017?

  1. Faptele penalilor

Bunicii la Război, părinţii la Revoluţie, acum e rândul nostru.
Revoluţia din Februarie 2017 este amplificarea firească a crizei create de succesurili Corupţiei, care ne împiedică a ne apuca măcar în administraţie de îndulcirea Incompetenţei.
RO ca Olanda ar putea fi pizmuită de duşmani, pentru fericirea locuitorilor săi, am realiza şi Marea Recuperare pe Spirit, dacă presiunea Străzii ar impune Cleptocraţiei şi oarecum Autoelitei idealul de să bage permanent guvernul peste 10% din pib în EduCultură, extrapolând Miracolul programului de guvernare Dragnea, care ne-a asigurat că totul se poate, dacă există voinţă politică şi intelectuală.
În novembre 2015, demonstraţiile de după dezastrul de la Colectiv aveau aceleaşi doleanţe şi aceeaşi atmosferă, aceeaşi inventivitate Anticorupţie de azi, cum retrăim în acest videoclip de la Braşov: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/mii-de-tineri-au-iesit-in-strada-in-toata-tara-bunicii-la-razboi-parintii-la-revolutie-este-randul-nostru.html
Retragerea lui Ponta şi interimatul Cioloş au fost presărare de cenuşă, de la crematoriu şi de la incendiu, peste vulcanul clocotind, uluitoarea victorie electorală a penalilor prin excesul de pomeni şi ticăloşia cu Ordonanţele nocturne declanşând inevitabil erupţia de acum a mâniei populare.
Ce n-are nimeni curajul să sublinieze în postromânism: https://www.scribd.com/doc/79004558/Camelian-Propinatiu-Postromanismul
e realitatea tragică din Est că o Infrastructură Intelectuală precară, şi de 30 de ani liberi menţinută înapoiată la intersecţia a numeroase mari interese, nu poate genera, în massă, decât popularea elitelor cu un mare număr de „nechezoli‟, adică „înlocuitori de intelectuali‟, eventual diplomectuali, cu diplome şi chiar cărţi neplagiate, incapabili însă organizatoric şi moral de a călăuzi naţiunea spre fructificarea Noii Revoluţii 2017, pentru care suntem iarăşi gata de cele mai grele sacrificii ale tineretului idealist, ca de atâtea ori în tragica noastră istorie.
Mai rău încă, până şi Autoelita noastră de nivel occidental, după grandiosul spectacol protestatar, tinde a sta acasă, pentru a blogui despre ce n-a fost să fie sau pentru a emite dimineaţa şi seara panseuri, numărând cu emoţie pupicii. Se repetă astfel situaţiunea din decembrie 1989. Există indicii rezonabile că numai penalii se vor organiza şi, cu timpul, declarându-şi ei un anume grup Emanaţie a  Revoluţiei din Februarie, pot prelua cu tupeu nu numai controlul Străzii, îndeosebi în provincie, ci şi pe al luptei anticorupţie, e drept că pornind strategic de la confiscarea binomului SRI-DNA şi de la ajustarea cleptocrată convenabilă a tuturor Codurilor şi Procedurilor!

În folclorul de pârnaie, cel mai tare pe sectoare e care a şutit ceasul de aur al judecătorului în şedinţa ultimă. De aceea, e firească, chiar bună de asociat la Referendum, întrebarea cea mai chinuitoare subiectiv: Pot fura penalii  Revoluţia din Februarie 2017 aşa cum criptobolşevicii Revoluţia din Decembrie 1989?
Pesimismul fiind că dacă noua putere, bine consiliată electoral de străini, dă un purcoi de piaştri la piarişti buni, tot străini cu mare expertiză, ni se poate impune în doi-trei ani, atât intern cât şi extern, drept „campioană a luptei anticorupţie‟, în timp ce formatorii de opinie oneşti vor fi trimişi ca la alegerile din 2016, să alerge după iepurii naţionalişti, cum se şi văzu pauza autopublicitară născută de comunicatul Academiei, urmată de reticenţele unor cârcotaşi de-a se mai afişa în postromânism cu Tricolorul, fie el şi unul uman, viu, de lumini.
Mai rău, Autoelita tinde a subevalua Miracolul. E prea mult pentru o istorie cu „radiografie de fecală‟ să aibă România două revoluţii, iar Ungaria lui Soros numai una, pe cea din 1956.
În schimb, ne putem imagina o delegaţie de penali pleoştiţi, jeluindu-se de nişte necazuri cu Strada şi Facebookul, aflaţi în vizită de recunoştinţă la preşedintele lor de onoare, carele după multă somnolenţă pe lângă samovar, are o zvâcnire leninistă:
– Dar dacă le furluim şi Revoluţia asta?!
Şi fluviul istoric poate va fi să fie să-şi inverseze sensul curgerii, cum uneori între Lacul Ladoga şi Lacul Ilmen, Volhovul cel măreţ, în care-şi oglindeşte cu mâhnire de atâtea veacuri zidirile şi cupolele Kremlinului său pravoslavnicul Veliki Novgorod.
Ale penalilor fapte, domnilor, inclusiv cele nocturne, erau previzibile datorită ponderii lor co-vâr-şi-toare, terifiante, în massa candidaţilor eligibili:
http://alegeriparlamentare2016.ro/blog/comunicat-lansare-ap2016/
Harta distribuţiei penalilor se afla pe perete la GDS, marţi 6 decembrie 2016, atrăgând priviri parcă speriate de preţul de-l plătim toţi, ca un panou publicitar backlit, când s-a ţinut celebra întâlnire cu premierul Cioloş, dar multă lume şi-o fi zis că aşa-s Casandre sperioase intelectualii noştri, însă, spre cinstea lor, temerile lor lucide s-au adeverit cu asupra de măsură şi încă mult mai devreme decât s-ar fi aşteptat orice pesimist, lucrându-se însă noaptea ca hoţii: http://www.evz.ro/scandal-urias-la-gds-cu-ocazia-unei-dezbateri.html
Totuşi, fraţi români, la o pe repede înainte ochire literară, trebuie redat că e multă sărăcie în România profundă, iar muncitorii şi ţăranii, cu urmaşii risipiţi în lume, se vaită clămpănind din danturi ştirbe, că problemele lor nu sunt luate în serios decât de social-democraţi, nici măcar de către cel mai respectat oengeu, autointitulat Grupul pentru Dialog… Social, adică profilat pe probleme sociale, care n-a ridicat niciodată problema alungării de caralii a bătrânelor fără pensii de vinde urzici şi cimbru pe trotuare, – în pieţele negustorilor importatori, că suntem societate deşchisă, fiind bătute de şmecherii acestora şi nu există broşuri Parajurist intelectuale gratis cu ce drepturi le apără şi pe ele. Iată de ce, acuzator, e bine a se vorbi doar de penali, nu de PSD, de social-democraţie, în întregime, fiindcă ultraliberalii au dovedit la putere, şi şi-o etalează şi acuma, zi de zi pe forumuri, că ei n-are milă de populaţie, ba din contra, ar canaliza fondurili exact invers, de la săraci la bogaţi.
Deja la ameninţarea cu ordonanţele, duminică 29 ianuarie, la Bucureşti şi în ţară au loc demonstraţii care, după multă lehamite, par uriaşe.
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/45-000-de-oameni-si-au-scandat-nemultumirile-la-protestul-de-duminica-seara-din-capitala-unii-au-venit-din-alte-orase.html
Asta strică jocurile. Principalul vinovat e declarat de „antene‟ (A3 şi RTR) Iohannis. Zice generalul/ avocatul Abraham mizând pe disuasiune:
„Preşedintele ar putea fi acuzat de înaltă trădare şi participanţii la proteste de atentat la securitatea naţională. Legea spune că şi tentativa se pedepseşte. Preşedintele a fost prezent la proteste, a făcut asocieri negative cu privire la instituţii ale statului‟.
http://www.aktual24.ro/pavel-abraham-la-antena-3-participantii-la-proteste-pot-fi-acuzati-de-atentat-la-securitatea-nationala-nu-mai-putem-continua-asa/
Infamia că penalii vor îndrăzni să bage noaptea ordonanţele e precedată de nişte sinistre mesaje de forţă pe care în 30 ianuarie, în ajun, pe Fbk, istoricul revoluţionar Cartianu le remarcă la acest general Paul Abraham, avocat al unor interlopi, acuzat de presă că ar fi bătut personal manifestanţi la odioasa Mineriadă din 1990. Prin carele, literar, se demască gândirea încă totalitară a veteranilor Emanaţiei de la Contrarevoluţia de după elicopterizarea Ceauşeştilor. După ce la RTV îndârjitul ecranac a implementat două seri în urmă teza că „organele statului pot folosi, în mod democratic, inclusiv muniție reală împotriva manifestanților”, mutându-se la A3 el incită, exprimând de fapt pre mulţi, acuma doleanţa ca jandarmii României, cei sub deviza Forţă şi Inteligenţă excelent antrenaţi, „să intervină hotărât, gradual, cu toate mijloacele din dotare‟, lacrimogene, apă ca din tun, dispersând manifestaţiile neautorizate, neîngăduind mai ales ocuparea carosabilului. De asemenea, să se folosească justiţia contra celor nemulţumiţi de justiţie: „Participanții la proteste pot fi acuzați de atentat la securitatea națională! Nu mai putem continua așa‟.
Sunt, deci, dacă ne amintim şi mesajele de pe burtierele tv galbene ca şofranul, indicii că am trecut la începutul lui februarie 2017, pe lângă, poate, scenariul unor tulburări cu deznodământ neaşteptat, care ar fi putut disloca România din zona euro-optimistă, molipsind-o de ciuma roşie euro-sceptică ce a infectat, pesemne pe vecie, Grupul de la Vişegrad, oricum demascându-le egoiştilor loialitatea de fiabilitate uşoară, situaţie de care, mândri că suntem români, ar trebui să profităm la Bruxelles pentru Schengen prin diplomaţi tineri, combativi, de o mare inventivitate ludică. Numai NUMĂRUL IMENS al manifestanţilor a blocat probabil o nouă Mineriadă, domnilor. Sau chiar o Contrarevoluţie! Literar, ne putem închipui cu groază un întreg roman cum că dacă reacţia la băgarea ordonanţelor în cumpăna nopţii ar fi constat doar din revolta câtorva idealişti, câţi la Baricadă în 21 decembrie 1989, ei ar fi fost, cum s-a vehiculat pe antene, de-a dreptul masacraţi! Aşa or fi visat să facă unii dintre cei mai îndârjiţi penali! Terminaţi toţi, toţi, toţi, şi intelectualii ăştia, şi trădătorul Iohannis!
Dar Poporul, ca de atâtea ori în glorioasa sa istorie multimilenară pe meleag, chiar neasistat intelectualiceşte, neexistând canal de comunicare directă între Autoelită şi Gloată, a simţit instinctiv primejdia fatală şi a ieşit masiv în stradă, înarmat cu Tricolorul şi cu Imnul şi cu mesaje printate pe A4 ferite de ger în chiloţel de plastic, răsturnând orice scenariu represiv de-al penalilor!
Din perspectivă critifiction, Revoluţia din Februarie a prevenit o Contrarevoluţie sângeroasă.
Din perspectivă securistă, era însă, după alt general, dar de SRI, să fie război! „După Ucraina şi Republica Moldova, România pare a fi teatrul extins al operaţiunilor de război hibrid.‟ scrie la 10 februarie 2017, generalul SRI Aurel I. Rogojan, şef de cabinet al şefului securităţii ceauşiste Iulian Vlad. „Un sistem parainstituţional al puterii secrete este omniprezent, omniscient şi omnipotent în România… A servit tuturor preşedinţilor României, cu sau fără voia ori ştiinţa lor. Bucuria copilărească de a avea această jucărie nu a fost exprimată însă cu atâta forţă de expresie cât a emanat fizionomic, de la tribuna Parlamentului, domnul K.W. Iohannis.‟:
http://www.cotidianul.ro/romania-sub-strategia-tensiunii-structurile-secrete-paralele-295944/
Deci în 31 ianuarie, matinal, pentru cine se informează online la serviciu, e amintită ca serioasă ameninţarea Abraham, de exemplu pe site-ul b1TV:
„Vreau să vă spun – nu se ajunge la asta – și mulți vor crede că exagerez, că în câmpul democratic, dacă situația o impune, pentru a evita anumite violențe de proporții, se poate folosi și armament adevărat. Se somează de mai multe ori. Intrăm într-o grilă de tratare a unei manifestații până la capăt‟.
„Mișcările acestea sunt ilegale. Nimeni nu-și asumă răspunderea dacă degenerează. Sunt un pericol la adresa securității statului. Eu critic slăbiciunea guvernului, care de frică nu ia măsuri ca jandarmii să își facă datoria, ca Poliția, serviciile să culeagă informațiile și să îi tragă la răspundere‟.
„Structura este anarhică, dar sunt pioni care sunt instruiți. Să nu se poată invoca violența sau tenta de violență au fost instruiți cu acel manual de desfășurare să aibă copii în brațe, să aibă câini de acasă, elemente care în fața celor care constată să arate că acțiunea e spontană. Dar riscul este enorm‟, a mai comentat Pavel Abraham.
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/declaratii-uluitoare-despre-proteste-pavel-abraham-daca-situatia-cere-se-poate-folosi-armament-adevarat-eu-critic-slabiciunea-guvernului-care-de-frica-nu-ia-masuri-ca-jandarmii-sa-isi-faca-datoria-175459.html
E Revoluţie în Februarie, căci a desconsidera copiii şi câinii de la protest aminteşte de ordinul Milea din Duminica Sângeroasă 17 decembrie 1989: „Demonstranţii să fie serios avertizaţi şi apoi să se tragă la picioare. – Sunt unii dintre demonstranţi care împing bătrânii şi copiii în faţă, mijloacele noastre să-i ferească pe aceştia.‟
Din fericire, în februarie 2017, la Cotroceni nu mai e un Iliescu!
http://stirileprotv.ro/stiri/politic/surse-klaus-iohannis-merge-la-palatul-victoria-astazi-pentru-a-asista-la-sedinta-de-guvern.html
http://www.agerpres.ro/politica/2017/01/22/presedintele-klaus-iohannis-in-piata-universitatii-18-29-39
După ce, ghinion, miercuri 18 ianuarie 2017, a mers la Guvern, implorându-l a se înfrâna de la a-şi lansa cei doi „elefanţi‟ ai Ordonanţelor să calce în picioarele lor nespălate idealurile de cinste şi onestitate ale Poporului; după ce a salutat la Piaţa Universităţii duminică 22 protestul deja în creştere, dar fără a se mai alătura demonstranţilor şi în 29; preşedintele României Klaus Werner Iohannis, aflând cu indignare de insolenţa penalilor, care au cutezat să acţioneze noaptea ca hoţii, şi anume marţea iară nu în week-end contând că e lumea obosită şi nesăritoare, – lasă pentru Istorie şi Literatură un mesagiu mişcător la Popor, ce mult i-ar fi exaltat pe romanticii Bălcescu şi Eminescu să dea like-uri:
„Dragi români,
Astăzi este o zi de doliu pentru statul de drept. Statul de drept, care a primit o lovitură puternică de la adversarii justiției, dreptății și luptei împotriva corupției.
Guvernul PSD și ALDE a ignorat visul și năzuințele a milioane de români liberi care vor să trăiască într-o țară eliberată de corupție.
Astăzi, Guvernul PSD și ALDE a anulat munca a zeci de mii de oameni onești și curajoși din Justiția română care au dovedit în ultimii ani că nimeni și nimic nu este mai presus de lege.
Guvernul PSD și ALDE a anulat eforturile făcute de milioane de români de a face din România o țară respectată în Europa!
De astăzi, recuperarea prejudiciilor devine foarte dificilă (…).
De astăzi, misiunea mea este să restabilesc statul de drept. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a face din România o țară eliberată de corupție! Mă voi bate până în ultima zi a mandatului meu pentru acest lucru!‟
Într-adevăr, Preşedintele României a avut curajul să nu se teamă de ameninţările tot mai fioroase cu o suspendare ci, la 7 februarie, li s-a adresat penalilor, dojenindu-i ca la liceu într-un discurs memorabil, chiar în Casa Poporului pe care ei au aerul tupeist că o consideră cucerită pe vecie, cu tot cu puterile discreţionare ale Ciuruitului, imputându-le „ciudata strategie de tip kamikaze de a intra în coliziune frontală cu o parte însemnată a societății românești‟, în vorbe trimiţând stilistic la Bălcescu şi cu o statură istorică şi o mimică de pandur 1821, care l-a deranjat pe generalul care-i măsura cu… dinamometrul „forţa de expresie‟ emanată fizionomic:
„Au promis în campanie ceva și în primele zile s-au apucat de altceva. Pohta ce ați poftit, grija ce-ați avut-o nu a fost cea declarată în campanie, nu prosperitatea poporului a fost prima, grija primă a fost să vă ocupați de dosarele penalilor și românii sunt indignați și revoltați!‟
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/presedintele-klaus-iohannis-se-va-adresa-parlamentului-de-la-12-00-ce-i-au-cerut-liderii-coalitiei-guvernamentale.html
http://www.b1.ro/stiri/politica/klaus-iohannis-catre-psd-prima-grija-a-fost-sa-va-ocupati-de-dosarele-penalilor-si-romanii-sunt-indignati-si-revoltati-video-176247.html
Cum spuneam, ameţiţi de succese, biruitorii la parlamentarele din 11 decembrie 2016, ziua lui Soljeniţîn, contând pe faptul că mai toate partidele îşi cam au penalii lor, bagă ordonanţele să elibereze hoţii şi să dezincrimineze cât fură demnitarii, lăsându-le la familiile lor prejudiciile de la ale noastre:
http://www.capital.ro/lista-celor-care-scapa-de-problemele-penale-si-de-dosare.html
Dar Strada mârâise crescendo la ei şi atuncea, adoptând stilul de conducere preventivă, graţierea Guvernul o plasează parlamentarilor, că toate partidele îşi cam au interese aici, iar pentru încurajarea corupţiilor să fure cu familiile va lăsa Ordonanţei 13, tot de frica solidarizării cetăţenilor, un fatal răgaz de 10 zile până intră în vigoare, imprudenţă misterioasă care a îmboldit să explodeze pe mulţi interesaţi, că cum a fost posibilă atâta inconştienţă, când trebuia să se rezolve totul expeditiv, ca cu Ceauşescu la Târgovişte!
Deci, noaptea ca hoţii, la  30 ianuarie, ora 21.30, după ce tot trudise la bugetul minune, Guvernul s-a întrunit în şedinţă şi, o jumătate de oră mai târziu, a adoptat măsurile de nepedepsire şi nerecuperare a prejudiciului, precum şi de încurajare a demnitarilor să fure cu familiile în cuante de câte 50 000 euro:
http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/surse-politice–joi–sedinta-de-guvern-pentru-modificarea-prin-ordonanta-de-urgenta-a-codului-penal-439744
Iar la ora demonică 01.15 în 31 ianuarie, Ordonanţa 13 au aranjat de au publicat-o instantaneu în Monitorul Oficial. Consternare generală! Nu era de ajuns tipărirea, textul s-a şi şmecherit faţă de cum era:
http://adevarul.ro/news/politica/adevarul-detine-noua-versiune-ordonantei-urgenta-privind-codul-penal-e-catastrofa-guvernul-asigura-nu-inculpat-abuz-1_5890f0d45ab6550cb8fbbbcf/index.html
http://adevarul.ro/news/eveniment/dragnea-udrea-oprea-Sova-vip-urile-scapa-problemele-penale-ordonanta-iordache-grindeanu-1_58921f365ab6550cb805236b/index.html
http://www.contributors.ro/administratie/justitieordine-publica/ordonan%c8%9ba-de-mar%c8%9bi-noapte-pe-in%c8%9belesul-tuturor/
http://adevarul.ro/news/politica/guvern-infractional-organizat-1_58921fa55ab6550cb805270d/index.html
Prima zi de proteste, marţi 31 ianuarie la Bucureşti, e cum e, încurajatoare ca neglijabilă pentru penali şi puşcăriabili, dar ecouri sunt peste tot în Ţară. Nu sunt prea mulţi demonstranţi, însă ei se bat pentru o cauză dreaptă. Mânia lor e istorică şi literară, imensă, ca la 1821, 1907 şi 1989. E aici un comportament ancestral, impresionant, reacţia de solidaritate de tip „Dau tătarii!‟ şi simţi cum inima îţi bate cu putere, toţi strămoşii tresaltă în tine.
La 1 februarie, demonstraţiile, deja înfiripate contra graţierilor şi dezincriminării corupţiei, au explodat. În plus, nici Justiţia nu s-a speriat de insolenţa Executivului, nici partenerii noştri euroatlantici de nervozitatea ministrului român de externe, decan al cabinetului Grindeanu. Până şi BOR a zis NU, unii preoţi comentând la predică foarte plastic ce porunci încalcă noua Stăpânire!
În 4 februarie, deja doar un nesimţit mai poate nega că nu e Revoluţie în România şi, ca scriitor, te temi să n-o fure criptofeseniştii de azi şi pe asta, ca emanaţii din 1989, profitând ca şi atunci de banalitatea răului că clasa intelectuală nu e mai brează decât aia politică în ce priveşte comunicarea directă cu Poporul, limitându-se doar la autopublicitatea în rândurile publicului gata cultivat. Lupta-i lungă fiindcă PSD-ALDE are susţinerea incriticabilului UDMR şi, cu timpul, va creşte prin migrarea naturală a unor aleşi care vor să câştige mai mult. Şansa Poporului de a scăpa de corupţie, fără a se investi 10% din pib în EduCultură de către guvernul temător de Stradă, e foarte mică. Aşa că ţi se sfâşie inima de durere anticipând marasmul ce pândeşte iar tineretul idealist:
https://propinatiu.wordpress.com/2017/02/04/manifest-facebook-contra-coruptiei
În 4 februarie, nemaipomenit, un Marş al Copiilor în Piaţa Victoriei, la ora 11. Apoi, tot pe lumină, un mare marş pe la Piaţa Universităţii spre Casa Parlamentarilor, în ideea de a forma un lanţ viu, o cătuşă vie. La Parlament! La Parlament! Şi e chiar ziua revoluţionarului Ioan Savu, eroul timişorean care în 20 decembrie 1989 l-a pus în corzi pe un premier ceauşist, pe porcul de Dăscălescu, la CJP, aşa că-i potrivit a-l cita, în chestiunea nepedepsirii hoţilor pe motiv că n-avem puşcării: „SOLUŢIE. Parlamentul, o încăpătoare locație, care are deja garduri solide, poate fi o excelentă pușcărie, având în ea, deja, niște posibili locatari!”
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/a-cincea-zi-de-proteste-peste-6-000-de-oameni-in-piata-victoriei-663264
Revoluţia a devenit tot mai Revoluţie, de la o blestemată de naţiune Ordonanţă 13! Iar în acest 4 februarie seara, asurzit de vuvuzele, fluierături şi huiduieli, guvernul şi-a abrogat-o!
Democraţia directă, preşedinţia, presa şi netul, instituţiile justiţiei (CSM, Parchetul General, DNA, Avocatul Poporului…), presiunea occidentală, neobişnuita implicare BOR… au silit Corupţia să facă un pas înapoi, probabil pentru a ne ataca din nou, mai înfometată sau mai probabil pentru a ne roade mărunt, cu anii.
Totuşi, din acelaşi istoric 4 februarie seara avem Noua Proclamaţie de la Timişoara, care trebuie dezvoltată, poate chiar redenumită, şi mai ales adoptată de toate partidele şi oengeurile cinstite,  în toate celelalte oraşe care au făcut Revoluţia noastră de Catifea Anticorupţie din Februarie 2017:
http://adevarul.ro/locale/timisoara/o-noua-proclamatie-timisoara-lansata-fata-40000-oameni-punctul-8-penali-demnitati-publice-1_589652b95ab6550cb8223f33/index.html
Retragerea Ordonanţei 13, triumf al tineretului idealist care nu a oprit apoteoticele demonstraţii luminoase de duminică 5 februarie!

O, ferice de acela care au fost cu Poporul în aceste momente înălţătoare, când vuia divin Tricolorul pe catarge şi simţeai cum Dumnezeul strămoşilor noştri şi-a întors iar faţa spre români şi scrie providenţial cu ei în jurul tău Istoria şi Literatura, de-ţi crapă timpanele şi cordul: https://www.youtube.com/channel/UC0oqewuddJ6-yrmra9K4RTg/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0