POSTROMÂNISMUL să-şi ceară scuze Poporului!

Să nu ne îmbătăm cu apă rece! Coabitarea foştilor colegi de coaliţie Iohannis şi Ponta substituie banal coabitarea Băsescu-Ponta. Feseniştii sunt vicleni şi nu se vor descurca rău.
E însă un act istoric energic, şi pe care literatura trebuie să-l abordeze, miracolul că Poporul (cei mulţi şi umili, indiferent de etnie), cu toată şpaga guvernamentală, a refuzat să cedeze toată puterea statului pe mâna unei coaliţii în conflict cu viaţa intelectuală şi care nu s-a angajat ferm să menţină tâlharii în puşcării şi să mai bage şi-alţii!

Istoria românească nu s-a terminat!
O ridicare a întregului Popor, de la Nistru pân’ la Tisa şi de la Sydney la Tamisa şi Honolulu. Udrea si Macovei trebuia să zboare la Cernăuţi şi Chişinău, peste Prut votul pentru Ponta prăbuşindu-se ca în toată România:
Marea Suceala

25 ani după 1989, pentru această Nouă Revoluţie, imprevizibila participare masivă la vot, POSTROMÂNISMUL trebuie să-şi ceară scuze Poporului!

http://www.revista22.ro/vor-alege-romnii-un-neamt-luteran-ca-presedinte-al-romniei-46122.html
http://www.evz.ro/prostia-colectiva-visul-comicului-si-pericolul.html
http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-ca-si-propaganda-bolsevica-propaganda-psd-ista-pariaza-pe-imbecilitatea-poporului/
http://www.contributors.ro/editorial/miorita-loveste-din-nou/
http://www.revista22.ro/articol.php?id=18563
http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/prostii-lui-ponta-354163
http://www.contributors.ro/vot-2014/clash-of-civilizations-licheaua-romana-vs-fraierul-sasesc
http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/ardeleanul-sabin-gherman-autorul-manifestului-m-am-saturat-romania-In-ardeal-banat-nu-poti-sa-l-bagi-ma-sa-sa-l-pupi-1_545f8a290d133766a8b0f6c1/index.html
http://www.b1.ro/stiri/politica/radu-banciu-ii-transmit-prostimii-din-aceasta-ara-ca-ponta-a-ca-tigat-alegerile-iohannis-a-fost-o-eroare-de-casting-a-dreptei-romane-ti-video-95912.html

Avem cohorte de specialişti televizionari, dar cred că observaţia balzaciană a amănuntului semnificativ e mai eficientă decât sociologia unei ţări cu Infrastructură Intelectuală precară şi fără centre culturale precum Beaubourg sau Brent Civic Centre (Wembley Library, nu stadionul). E la Londra o scenă de solidaritate mistică a pâinii împărţite între protestatari, identică celor din Piaţa Operei de la Timişoara (Există Dumnezeu!) şi din celelalte oraşe revoluţionare din gloriosul Decembrie 1989.
Merită văzută, revăzută şi analizată, nu de prea mult bine printre străini s-a luptat eroic România Risipită pentru a ajunge la urne:
Scenă de solidaritate mistică a pâinii împărţite
O explicaţie a Miracolului ridicării în masă la vot, poate chiar EXPLICAŢIA: părinţii din Ţară, rudele, prietenii au văzut ca nu pot vota copiii din România Risipită, duşi printre străini cu gândul întoarcerii, au comunicat cu ei şi au mai şi auzit pe propagandiştii fesenişti batjocorindu-i pe canale sau prin cârciumi:
Suprainterpretarea fesenista
http://www.nasul.tv/2014/11/16/imagini-socante-cainii-lui-ponta-si-covrigii-din-coada/
Se poate verifica sociologic sau jurnalistic dacă nu cumva zonele din Ţară cu surprinzătoare ieşire masivă la vot nu sunt cumva cele din care s-a plecat masiv la muncă grea şi provizorie în străinătate.

Victoria lui Iohannis este una a Poporului, în condiţiile în care intelectualii au discutat epistolar cu te miri cine sau au convorbit pe forumuri cu idealuri numai îndeei, iar sprijinirea primarului Sibiului cultural a rămas ambiguă: târzie la Macovei, dubioasă la Udrea: http://www.revista22.ro/elena-udrea-dupa-ntlnirea-cu-daul-suntem-antipsd-dar-asta-nu-nseamna-ca-l-sustinem-pe-iohannis-49974.html
Cât despre ziua scrutinului, vorba ceea: Fiţi eroi in turul doi, mai votaţi şi la Pleşcoi! Este culmea postromânismului şi a amatorismului politic ca Udrea şi Macovei să plece să vâneze aplauze la Paris şi la Londra! Votul era relativ echilibrat şi câteva procente din Ţară, cele ale alegătorilor debusolaţi de jocul sibilinic al vipurilor, erau suficiente să încline balanţa spre Ponta.

Ca să nu i se fure şi această Revoluţie din 2014, acum intelectualitatea se poate întoarce cu adevărat înapoi la Popor, presând civic pe Iohannis, Ponta, Oprescu şi îndeosebi pe jovialii primari de sector să ridice şi-n Capitala noastră demodată câte, dacă tot l-a înconjurat kilometricul codoi al votanţilor, un Brent Civic Centre, în fiecare sector cât o Timişoară, să se practice şi în RO Luminarea Poporului pentru toţi, ca să nu ne dea ăştia afară din UE-NATO, ca iremediabil corupţi şi needucabili:
http://www.youtube.com/watch?v=B-hsQTMWitI
https://www.facebook.com/video.php?v=754195804647724&set=vb.278897352177574&type=2&theater